Diskvalifikacija Gane sa SP?

Reprezentacije Gane bi, prema pisanju pojedinih medija iz ove zemlje, mogla da bude diskvalifikovana sa SP u Južnoj Africi zbog mešanja političara u rad saveza!

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.12.2009.

23:53

Default images

Naime, na žrebu u Kejptaunu pojavile su se čak dve delegacije iz ove zemlje - jedna u kojoj su, između ostalih, bili predsednik nacionalnog saveza i selektor Milovan Rajevac, i druga koju je predvodio Kođo Bonsu, prvi čovek Nacionalnog sportskog saveza Gane, kao i niz političara.

Ova ”grupacija” kod čelnika FIFA interesovala se o visini novčanog kolača koji pripada selekcijama učesnicima Mundijala, uz napomenu ”da su oni već uložili šest miliona evra u reprezentaciju i da bi bio red da im se to vrati”.

Gana bi trebalo da igra u Grupi D na Svetskom prvenstvu sa rerezentacijama Nemačke, Srbije i Australije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: