WL: Čupković i Bokanova najbolji

Odbojkaš Radničkog Konstantin Čupković i odbojkašica Spartaka Tatjana Bokan proglašeni su za najbolje igrače Wiener Städtische lige u novembru.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 07.12.2009.

14:27

Default images

Radnički je u proteklom mesecu zabeležio sva četiri trijumfa, a čak tri puta je primač servisa Kragujevčana bio najbolji pojedinac tih mečeva. Čupković je učestvovao u pobedi svog tima protiv Mladog radnika (3:0), Partizana (3:2), NIS Vojvodine (3:0) i Crvene zvezde (3:2).

Čupković je u četiri meča u novembru nanizao čak 87 poena, a postavio je i rekord dosadašnjeg dela sezone. U derbi meču protiv vodeće Crvene zvezde zaustavio se na koti od 32 poena.
wienerliga.org
Primač Radničkog je prvi igrač koji je ovo priznanje dobio i ove i prošle godine, zanimljivo oba puta u novembru. Jedina razlika je u tome što je trenutno najbolje ocenjeni igrač Super lige tada bio igrač Vojvodine, a sada je u redovima aktuelnog šampiona.

Bokanova, korektorka Spartaka, bila je najzaslužnija za trijumfe svog tima na domaćem terenu protiv Dinamo Azotare i Jedinstva, a pružila je i značajan doprinos u minimalnom porazu na gostovanju Vizuri. U ta tri meča Bokanova je osvojila ukupno 49 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: