Štutgart smenio Babela

Nemački bundesligaš Štutgart otpustio je u nedelju trenera Markusa Babela posle serije loših rezultata u nacionalnom šampionatu.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 06.12.2009.

20:07

Default images

Štutgart igra neočekivano slabo ove sezone i posle 15 odigranih kola zauzima 16. poziciju na tabeli sa samo 12 bodova, uz skor od dve pobede, šest remija i sedam poraza. "Švabe" su bez pobede u poslednjih osam kola u Bundesligi, dok s druge strane, u Ligi šampiona imaju šansu da se pobedom nad Unireom u poslednjem kolu plasiraju u osminu finala.

Navijači i rukovodstvo kluba dugo su tolerisali neubedljive igre ekipe pod vođstvom bivšeg reprezentativca Nemačke, ali je subotnji remi na domaćem terenu protiv Bohuma (1:1) bio poslednjih kiks koji koji je odlučio sudbinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: