AZ Alkmar otpustio Ronalda Kumana

Fudbalski klub AZ Alkmar otpustio je trenera Rolanda Kumana, koji je na kormilo tima dođao u maju ove godine.

Izvor: B92

Subota, 05.12.2009.

18:23

Default images

„Menadžement više ne vidi na kojim sportskim osnovama može da opstane naša veza sa Kumanom. Nadamo se da ćemo naći zamenu što pre“, stoji u saopštenju na zvaničnom veb-sajtu. AZ je četvrti u grupi Lige šampiona, a u nacionalnom šampionatu posle poraza od Vitesea zauzima šestu poziciju na tabeli.

Kuman je rekao da je razočaran odlukom rukovodstva kluba i dodao:

„Ima sam utisak da stvari polako dolaze na svoje tokom proteklih nekoliko sedmica i da uprava ima poverenja u mene. Meč protiv Vitesea je bio loš, prihvatam to, ali odluka me je svejedno mnogo razočarala“.

Ronald Kuman ima 46 godina, a trenersku karijer počeo je kao pomoćnik Gusu Hidinku u reprezentaciji Holandije1997. godine. Bio je pomoćnik u Barseloni 1998-2000. godine, a samostalno je vodio Vitese, Ajaks, Benfiku, PSV i Valensiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: