Gortat: "Želim više da igram"

Centar Orlando Medžika i reprezentacije Poljske Marcin Gortat želeo bi veću minutažu u klubu.

Izvor: B92, interbasket.net

Subota, 05.12.2009.

17:17

Default images

„Sviđa mi se ova organizacija, ali ne želim da ostajem u Orlandu kao rezervni igrač i da provodim na terenu po pet minuta. Nadam se da ljudi to razumeju jer znam da mogu da igram značajniju ulogu u nekoj drugoj ekipi“, izjavio je Gortat, koji ove sezone za prosečno 15,7 minuta na parketu ima učinak od po 3,8 poena i skokova.

Poljak je zamena za lider Medžika Dvajta Hauarda, što znatno otežava situaciju. Gortatu su Dalas Meveriksi nudili dobar ugovor letos, ali Orlando je odabrao da ga zadrži jer je imao dovoljno novca posle odlaska Turkolua u Toronto.

„Trenutno ne razmišljam o tome. Ipak, u nekom trenutklu želim da sednem sa trenerom Van Gandijem i kažem mu kako se osećam i šta želim da napravim od svoje karijere. Siguran sam da će trener razumeti i učiniti pravu stvar i za mene i za tim“, dodao je 211cm visoki Gortat.

Orlando je trenutno prvi u jugoistočnoj diviziji sa skorom 15-4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: