Lev zadovoljan žrebom

Selektor Nemačke Joahim Lev ocenio je da je njegova ekipa u žrebu za Mundijal u Južnoj Africi svrstana u vrlo interesantnu grupu i rekao da je time zadovoljan.

Izvor: B92

Petak, 04.12.2009.

20:49

Default images

Nemačka je za protivnike u Grupi D dobila Srbiju, Australiju i Ganu. "Vrlo smo zadovoljni. Imamo zanimljivu grupu", kazao je Lev, selektor Nemačke od 2006. godine. Godinu dana ranije Nemačka je na Kupu konfederacija sa tesnih 4:3 pobedila Australiju koja će joj biti prvi protivnik na Mundijalu u Južnoj Africi.

"Imali smo velikih poteškoća tada. A vrlo je važno da pobedimo na prvom meču i steknemo samopouzdanje pred preostale dve utakmice", naveo je Lev.

"Srbija je tehnički veoma dobra ekipa što je i dokazala u kvalifikacijama u kojima je bila ispred Francuske. Gana spada medju najbolje afričke ekipe, uz Obalu Slonovače i Alžir", ocenio je Lev čiji je tim na prethodnom Mundijalu osvojio bronzanu medalju, a prošle godine i titulu evropskog vicešampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: