Stojanovići izbegli operacije

Rukometaš Kadetena i reprezentativac Srbije Aleksandar Stojanović neće morati na operaciju, kao ni njegov prezimenjak, Vladica, koji igra u Melsungenu.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.12.2009.

19:23

Default images

Aleksandar Stojanović je povredio rame i nije igrao punim intenzitetom poslednjih nekoliko nedelja. S obzirom da je Marko Vujin operisan u sredu i da neće igrati na Evropskom prvenstvu u januaru u Austriji, selektor Srbije Sead Hasanefendić suočio se sa ozbiljnim problemom kada je reč o igračima na poziciji desnog beka.

“Rekli su mi da operacija nije potrebna. Prošle nedelje sam uradio preglede na Specijalističkoj klinici u Cirihu, a ultrazvuk se bitno razlikovao od prethodnog snimka magnetne, koji sam imao. Doktor Fabricio Moro mi je i pokazao par nekih snimaka rezonance i rekao da često oni i nisu validni, kada je reč o ovakvim povredama. Operacija bi me odvojila šest meseci od parketa, završio bih sezonu. Ovako, sledeće nedelje krećem na terapije, radiću sa vrhunskim stručnjacima i nadam se da ću do drugog januara biti spreman za početak priprema reprezentacije”, rekao je 26-godišnji reprezentativac Srbije.

Srednji bek Melsungena, Vladica Stojanović neće morati na hirurški zahvat kolena. Nekadašnji rukometaš "večitih rivala", posmatrao je u sredu meč na "Banjici" između Partizana i Naisusa. Po sopstvenom priznanju, oporavak ide dobro, uz rad sa kondicionim trenerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: