MU odustao od Adema Ljajića

Fudbalski klub Mančester Junajted zvanično je saopštio da odustaje od dovođenja mladog fudbalera Partizana Adema Ljajića.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.12.2009.

12:43

Default images

'Crveni đavoli' su kao razlog za odustajanje od transfera naveli da u klubu već postoje mladi i talentovani igrači koji igraju na Ljajićevoj poziciji. "Imali smo opciju da kupimo igrača ali, pažljivo prateći njegov razvoj tokom proteklih 12 mesec i uzevši u obzir mlade igrače koji napreduju kroz kategorije kluba, odlučili smo da odustanemo od transfera", stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba.

Iako je početkom januara aktuelni šampion Engleske objavio kako će Ljajić u klub doći u januaru 2010. godine, u klubu su iskoristili, javnosti nepoznatu klauzulu po kojoj ipak mogu da odustanu od transfera.

Menadžer Junajteda Aleks Ferguson tom prilikom je izjavio kako "Tošić odmah prelazi u Mančester Junajted, dok će se Ljajić pridružiti sledeće godine".

Ljajić je tokom proteklih godinu dana u više navrata bio gost Mančester Junajteda na utakmicama kluba, a mogućnost da do transfera ipak ne dođe, nijednom nije pomenuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

273 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: