Corvas pogođen iz vazdušne puške

Golman Panatinaikosa Aleksandros Corvas izjavio je da su ga na derbiju odigranom u nedelju navijači protivničkog Olimpijakosa pogodili hicem iz vazdušne puške.

Izvor: B92, AFP

Sreda, 02.12.2009.

14:29

Default images

Corvas, koji je takođe i golman grčke reprezentacije, rekao je tužiocu da je pogođen više puta, pokazavši rane na telu kao i medicinske izveštaje. Corvas je dodao da je obavestio sudiju meča Anastiosa Kakosa o napadima, ali da Kakos u zvaničnom izveštaju nije spomenuo incidente.

Tužilac je zatražio od Olimpijakosa da dostavi snimke sa sigurnosnih kamera kako bi se pronašao izvršilac napada.

Panatinaikos je u utorak poslao protesno pismo Grčkoj ligi povodom incidenata u okviru kojih su fudbaleri zelenih gađani raznim predmetima, uključujući džepne noževe i baklje.

Početak meča kasnio je više od sat vremena, pošto su huligani Olimpijakosa zadržavali autobus sa fudbalerima Panatinaikosa da uđe na stadion i tada se oko 300 njih potuklo sa specijalnom policijom ispred Karaiskakis stadiona gde se igrao meč.

Očekuje se da Liga kazni Olimpijakos zbog incidenata, kako visokom novčanom kaznom, tako i igranjem mečeva pred praznim tribinama.

Olimpijakos je u derbiju pobedio sa 2:0 i preuzeo prvo mesto ispred Panatinaikosa koji ima poen manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: