Karlos na korak od Korintijansa

Fudbaler Fenerbahčea i bivši reprezentativac Brazila Roberto Karlos potvrdio je da je postigao dogovor sa ekipom Korintijansa iz Sao Paula.

Izvor: B92, ESPN

Sreda, 02.12.2009.

14:16

Default images

Karlos je saopštio da će sa Korintijansom, u koji će preći 20. decembra, potpisati dvogodišnji ugovor Korijtako. Iskusni defanzivac će tako ponovo zaigrati u istoj ekipi sa napadačem Ronaldom, sa kojim je svojevremeno igrao i u madridskom Realu i u nacionalnom timu.

"Nestrpljiv sam da pređem u Korintijans, obučem klupski dres i čujem pesmu navijača sa tribina. Želim da ostvarim istorijske rezultate zajedno sa Ronaldom. Ponosan sam što ćemo ponovo igrati u istom timu. Korintijans u narednoj sezoni ima velike ambicije, pokušaćemo da osvojimo Kup Libertadores", rekao je Karlos.

Karlos ima 36 godina, a za turski Fenerbahče igra od 2007. Pre toga je 11 sezona igrao za Real Madrid sa kojim je osvojio četiri titule prvaka Španije, tri Lige šampiona i dva Interkontinentalna kupa. Za 'karioke' je odigrao ukupno 125 mečeva i postigao 11 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: