JJ mentor Aleksandri Krunić

Srpska teniserka Jelena Janković postala je mentor jednoj od najtalentovanijih mladih igračica Aleksandri Krunić, s ciljem da joj pomogne u razvoju karijere.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 30.11.2009.

17:02

Default images

„Drago mi je što ću imati priliku da svojim iskustvom pomažem Aleksandri u krčenju puta kroz profesionalne teniske vode. Kada sam ja ušla u svet profesionalaca, izabrala sam Moniku Seleš za mentora. Ona mi je bila uzor, tako da su mi mnogo značili njeni saveti i svaka njena reč", rekla je osma igračica sveta.

Prvi reket Srbije je naglasila da je uloga uzora veoma važna u razvoju karijere jednog sportiste.

Nadam se da ću na ovaj način pomoći da se naš tenis razvija i nastavi da ide uzlaznom linijom. Kada se mi koji smo danas na vrhu povučemo, imaćemo naslednike, tako da će biti nastavljena zlatna era ženskog tenisa u Srbiji koja traje već nekoliko godina“, istakla je Jankovićeva, koja će sezonu 2010. godine započeti na turniru u Sidneju, gde je 2007. godine igrala finale.

Krunićeva, koja je u profesionalni tenis ušla 2008. godine na ITF turniru u Prokuplju, gde je osvojila duplu titule i singlu i u diblu, ove godine je osvojila dve ITF titule i igrala jedno finale. Trenutno je 627. na WTA listi i do kraja godine odigraće još dva turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: