Vuds: "Krivica za nesreću je moja"

Slavni golfer Tajger Vuds saopštio je da je jedini krivac za saobraćajnu nesreću u kojoj je lakše povređen.

Izvor: B92

Nedelja, 29.11.2009.

22:32

Default images

Osim toga, Vuds je zatražio da se prekine širenje neosnovanih i neodgovornih glasina povodom incidenta. "To što sam u ovoj situaciji je samo moja krivica i očigledno je da sve ovo nije prijatno za moju porodicu i mene. I ja sam samo čovek i nisam savršen. Svakako ću dati sve od sebe da se nešto slično nikada više ne dogodi. Ovo je privatna stvar i želim da tako i ostane", napisao je Vuds na svom sajtu.

Vuds je svojim "kadilak eskalejdom" udario u hidrant, a zatim i u drvo u blizini svoje kuće oko pola tri ujturu, posle čega je prebačen u bolnicu.

Mediji su počeli da dižu prašinu navodima da je Vuds životno ugrožen, a usledile su spekulacije o razlogu njegovog besnog izlaska iz kuće posle ponoći. Navodno, uzrok svega je žestoka svađa sa suprugom Elin zbog Tajgerovog neverstva o kojem su pisali neki tabloidi.

"Moja supruga Elin je hrabro reagovala. Prva je pritrčala vozilu kada je videla da sam povređen. Svi drugi navodi su apsolutno neistiniti. Iako razumem da je javnost zainteresovana, brojne lažne, neosnovane i maliciozne glasine koje trenutno kruže su neodgovorne", saopštio je Vuds.

AP javlja da golfer još nije razgovarao sa policijom, koja je ranije saopštila da Vuds nije vozio pod uticajem alkohola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: