DV: 'Vratili smo se u igru'

Košarkaši Partizana pobedili su Olimpijakos 86:80, a trener srpskog šampiona Duško Vujošević izjavio je da se ekipa vratila u igru.

Izvor: B92

Petak, 27.11.2009.

00:01

Default images

"Ovom pobedom ostali smo u igri za Top 16 što svakako nije obaveza niti je realno očekivati plasman. Vratili smo samopouzdanje posle nekoliko poraza, atmosferu ali i veru publike koja je tokom celog meča nosila igrače da igraju sa mnogo emocija", izjavio je Vujošević.

"Meč nije mogao biti odlučen na početku. Malo smo se uplašili kada su se odlepili ali smo uspeli da se vratimo", rekao je Vujošević koji je istakao da tim još mnogo mora da napreduje.

"Imamo još mnogo problema. Tu su dva stranca i nekoliko maldih igrača koji se još nisu potpuno prilagodili, ali vremenom će sve doći na svoje mesto".

Trener gostiju Panajotis Janakis istakao je veoma emotivnu igru igrača Partizana.

"Partizan je igrao sa odosta emocija što smo i očekivali. Dobrom smo počeli ali smo kasnije izgubili koncentraciju što je Partizan iskoristio i na kraju pobedio. Sezona je duga, tek je počela, a mi smio mnogo naučili iz ove utakmice što će nam pomoći u nastavku kada se bude odlučivalo o plasmanu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: