Ševanton na pozajmici u Atalanti

Napadač Sevilje, urugvajski reprezentativac Ernesto Ševanton, drugi deo sezone provešće na pozajmici u italijanskom prvoligašu Atalanti iz Bergama.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 26.11.2009.

21:07

Default images

Dvadesetdevetogodišnji fudbaler je član Sevilje od 2006 godine, ali nije uspeo da izbori status prvotimca u konkurenciji Luisa Fabijana, Frederika Kanutea i Alvara Negreda, koji imaju prednost kod trener tima iz Andaluzije, Manola Himenesa.

Pravo igranja za Atalantu Ševanton ima od januara iduće godine, a po isteku pozajmice italijanski klub moći će da otkupi njegov ugovor.

Urugvajac je već nastupao u Seriji A pošto je od 2001. do 2004. nosio dres Lećea. Pre dolaska u Sevilju dve godine je igrao za Monako.

Ševanton je 21. put oblačio dres reprezentacije Urugvaja i postigao sedam golova za nacionalnu selekciju svoje zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: