Gol Krasića za važnu pobedu CSKA

Fudbaleri moskovskog CSKA pobedili su na svom terenu nemački Volfsburg 2:1, u utakmici petog kola Lige šampiona u grupi B.

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2009.

20:33

Default images

Ruski tim je predvodio sjajni Miloš Krasić koji je i doneo pobedu Moskovvljanima u 66. minutu odličnim udarcem. Krasić je tokom utakmice bio nezadrživ i sigurno je najbolji akter meča. Gosti iz Nemačke poveli su u 19. minutu golom Edina Džeka, a izjednačio je Čeh Tomaš Necid u 58. minutu.

Nemačka ekipa je bolje počela utakmicu, pošto je u 19. minutu, posle asistencije Obafemija Martinsa, Edin DŽeko pogodio dalji ugao mreže CSKA.

Posle primljenog gola, ruska ekipa je krenula sa ofanzivnijom igrom, a dobre prilike za izjednačenje propustili su Alan DŽagojev u 41. i Tomas Nesid u 44. minutu.

U 53. minutu Volfsburgu je poništen gol koji je postigao Martins, zbog ofsajda u kojem se našao DŽeko, a reprezentativac BiH je, prema mišljenju sudije, uticao na igru. CSKA je do izjednačenja došao u 58. minutu, kada je Jevgenij Aldonjin odlično centrirao, a Nesid glavom pogodio mrežu.

Veoma dobru igru na večerašnjoj utakmici Miloš Krasić krunisao je pogotkom u 66. minutu, kada je šutem sa distance poslao loptu u donji ugao gola Volfsburga.

CSKA je ovom pobedom stigao Volfsburg na tabeli. Oba tima pred poslednje kolo imaju po sedam bodova na deobi drugog mesta. U poslednjoj rundi CSKA gostuje Bešiktašu, dok Volfsburg čeka Mančester junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: