U nedelju trka 'Duško Radović'

U nedelju 29. novembra, u 11 časova, na Adi Ciganliji biće održana atletska trka oko Savskog jezera "Sećanje na Duška Radovića".

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 25.11.2009.

14:43

Default images

Trkom, kojom će biti završena atletska sezona, obeležava se datum rođenja našeg poznatog pisca Duška Radovića. Trčaće se na 7.700 metara dugoj asfaltnoj stazi oko Savskog jezera, a mogu da učestvuju svi koji to žele. Start i cilj su kod velikog sudijskog tornja za veslačka takmičenja na Adi.

Manifestaciju zajednički organizuju Atletski klub "21. maj" i Sportski savez Rakovice, a pod pokroviteljstvom Gradskog Sekretarijata za sport i JP "Ada Ciganlija",

Organizatori su saopštili da prijavljivanje takmičara počinje od 9:30 časova u restoranu "Jezero", na Adi, kao i da će svi koji završe trku od beogradskih izdavača dobiti na poklon diplomu i knjigu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: