Antić poslao pismo treneru Herte

Selektor fudbalera Srbije Radomir Antić uputio je pismo treneru Herte Fridhelmu Funkelu, u kome je stao u odbranu igrača tog kluba Gojka Kačara.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 25.11.2009.

13:57

Default images

Antić je u pismu zamerio Funkelu na konstataciji da se reprezentativac nije ponašao profesionalno tokom akcija selekcije Srbije i da sa priprema nacionalnog tima dolazi umoran zbog toga što ispija velike količine crne kafe, kao i da je, verovatno, spavao do podne.

"Izražavam lično neslaganje i izrazito nezadovoljstvo zbog niza iznesenih netačnih informacija. Ne znam kojim ste se činjenicama vodili prilikom karakterisanja našeg igrača Kačara. Zaista mi nije jasno odakle vam svi ti netačni podaci. Poručujem vam da reprezentacija Srbije nije udruženje volontera, niti privatna zadruga i tvrdim da je Kačar kulturno i vaspitano dete, igrač izuzetnih predispozicija na koga smo s razlogom ponosni", stoji u pismu Antića.

Selektor Srbije potom je podsetio da je fudbalska reprezentacija Srbije grupa vrsnih profesionalaca i kvalitetnih ljudi u svakom pogledu.

"Naša okupljanja i rad obeleženi su maksimalnim zalaganjem svakog pojedinca i odišu duhom sportskog entuzijazma koji je baziran na zakonima fudbala, što našu reprezentaciju čini veoma ozbiljnom ekipom. Uostalom, uveren sam da ostvareni rezultati i direktan plasman na Svetsko prvenstvo predstavljaju adekvatne dokaze tog stava", poručio je Antić Funkelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: