Zarate želi da igra za Argentinu

Fudbaler Rimskog Lacija Mauro Zarate rekao je da bi na Svetskom prvenstvu 2010. godine želeo da igra za reprezentaciju Argentine,a ne za nacionalni tim Italije.

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2009.

13:20

Default images

Italijanski mediji tvrdili su da Zarate namerava da zaigra za ’azure’ pošto ima dvojno državljanstvo, jer je njegova majka Italijanka, ali je napadač ’nebeskoplavih’ sada priznao da ipak želi da igra za Argentinu.

"I dalje ću da čekam. Italijani imaju jak tim, ali već sam rekao da želim da igram samo za Argentinu. Još uvek nisam razgovarao sa selektorom Maradonom, ali sam ubeđen da on prati moje mečeve", rekao je Zarate za ’Korijere delo Sport’.

"Siguran sam da ću dobiti priliku ukoliko nastavim da igram dobro", dodao je on.

Lacio ne postiže očekivane rezultate u prvenstvu Italije, ekipa je trenutno 15. na tabeli sa 12 osvojenih bodova, međutim, Zarate očekuje da će njegov tim izaći iz krize.

"Srećan sam u Laciju, osvojili smo Superkup Italije. Svi želimo dobre rezultate i nadam se da možemo da popravimo formu, kao i poziciju na tabeli Serije A", rekao je on.

Zarate je u počeo karijeru u Velez Sarsfildu, a igrao je još za katarski Al Sad i Birmingem. Za reprezentaciju Argentine do 20 godina odigrao je pet utakmica, na kojima je postigao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: