I Braća Brajan startovala porazom!

U 1.kolu B grupe Mastersa, braća Majk i Bob Brajan izgubili su od Maksa Mirnjog iz Belorusije i Endija Rama iz Izraela rezultatom 6:4, 6:4.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2009.

16:54

Default images

Tako je nadmetanje osam najboljih dublova sveta počelo potpunim iznenadjenjem, jer su poraz u prvom kolu juče doživeli i prvi nosioci Nenad Zimonjić i Kanadjanin Danijel Nestor.

Braća Brajant su drugi na ATP listi i očekivalo se da će sa srpsko-kanadskim parom biti glavni konkurenti za osvajanje Masters kupa, ali su isto kao i Zimonjci i Nestor nakon poraza na startu doveli u pitanje i plasman u polufinale.

Interesantno je da Ram i Mirnji igraju još samo ovaj turnir, pre nego što se na teren vrati dugogodišnji dubl partnet Erlih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: