21 igrač na Udovičićevom spisku

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić objavio je širi spisak od 21 igrača na koje računa za akcije nacionalnog tima u narednoj godini.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2009.

14:49

Default images

Ove godine vaterpolo reprezentacija se u Rimu okitila titulom svetskog šampiona, a takođe je osvojila i treće mesto na završnom turniru Svetske lige koji je održan u Podgorici. Naredne godine selekciju Srbije očekuje Evropsko prvenstvo u Zagrebu i novo izdanje Svetske lige, kao mnoštvo drugih akcija.

Na spisku se nalaze sledeći igrači:
golmani: Slobodan Soro (Partizan), Gojko Pijetlović (Kataro, Crna Gora), Branislav Mitrović (Partizan).
centri: Slobodan Nikić (Pro Reko, Italija), Duško Pijetlović (Partizan), Petar Filipović (Vojvodina).
bekovi: Vanja Udovičić (Pro Reko, Italija), Nikola Rađen (Partizan), Milan Aleksić (Partizan), Uroš Kalinić (Vojvodina).
desni bekovi: Filip Filipović (Pro Reko, Italija), Živko Gocić (Partizan), Marko Avramović (Partizan), Boris Vapenski, (Vojvodina).
levi bekovi: Andrija Prlainović (Partizan), Slavko Gak (Partizan), Stefan Mitrović (Partizan), Miloš Chuk (Partizan).

Među kandidatima se nalaze i Đorđe Bašić, koji brani boje francuskog Marselja, Luka Šaponjić, koji se nalazi na studijama u SAD, i Nemanja Ubović iz Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: