Zahtevi za raskid ugovora do 18.12.

Registraciona komisija Košarkaškog saveza Srbije objavila je da je rok za podnošenje zahteva za raskid ugovora 18. decembar do 15 sati.

Izvor: B92, www.kss.rs

Petak, 20.11.2009.

18:57

Default images

Taksa za podnošenje zahteva za raskid ugovora je za profesionalne ugovore u Prvoj A muškoj ligi 300 bodova, za profesionalne ugovore u Prvoj A ženskoj ligi i za amaterske ugovore košarkaša 100 bodova, a za amaterske ugovore košarkašica i za ugovore o stipendiranju 50 bodova, vrednost boda je 85,00 dinara.

Uz zahtev za raskid ugovora prilaže se dokaz o uplaćenoj taksi, kao i dokazi o razlozima za raskid ugovora uz punu adresu podnosioca sa brojem kontakt telefona.

Registraciona komisija će prvostepene odluke doneti u roku od 30 dana od poslednjeg dana određenog za podnošenja zahteva za raskid ugovora.

U saopštenju takođe stoji da strana koja uspe u sporu pred Registracionom komisijom KSS i košarkaškom arbitržom ima pravo nadoknade troškova od strane koja je spor izgubila. Zahtev za raskid ugovora mogu podneti seniorski igrači i igrači mlađih kategorija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: