Anđelković se vraća na teren

Rukometaš Pik Segeda i reprezentacije Srbije Danijel Anđelović vraća se na teren u nedelju posle dvomesečne pauze zbog povrede.

Izvor: B92, www.eurohandball.com

Petak, 20.11.2009.

18:34

Default images

31-godišnji srednji bek pokušaće da pomogne mađarskom timu u ključnoj utakmici Lige šampiona protiv francuskog Monpeljea. Pik Seged se nalazi na petom mestu grupe A elitnog evropskog takmičenja sa tri boda i utakmicom manje od četvrtoplasirane Konstance. Po četiri najbolja tima iz četiri grupe plasiraće se u Top 16 fazu Lige šampiona.

Klub iz Segedina, koga je početkom meseca preuzeo srpski trener, Dragan Đukić, još uvek ima teoretske šanse da se nađe među 16 najboljih timova Evrope. Najteža prepreka je upravo Monpelje koga predvodi jedan od najboljih rukometaša sveta Nikola Karabatić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: