Đoković prvo protiv Davidenka

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odbranu titule na Masters kupu počeće u ponedeljak uveče duelom protiv Rusa Nikolaja Davidenka.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 19.11.2009.

14:37

Default images

Duel Đokovića i Davidenka počinje najranije u 21:45 časova. Pre tog meča, u ponedeljak popodne, u prvom meču B grupe, od 15:15 časova, sastaće se Španac Rafel Nadal i Šveđanin Robin Soderling, koji je na turnir ušao kao rezerva umesto povređenog Amerikanca Endija Rodika.

Masters kup koji se igra u londonskoj ’O2 Areni’ startuje u nedelju, kada se u A grupi sastaju Britanac Endi Mari i Huan Martin del Potro, kao i Švajcarac Rodžer Federer – Španac Fernando Verdasko. Međutim, nedeljni program otvara meč dublova u Agrupi u kome će se Nenad Zimonjić i Danijel Nestor igrati protiv poljske kombinacije Marijuš Firstenberg-Marcin Matkovski. Taj meč počinje u 13:30 časova.

Dva najbolja tenisera, kao i dva najbolja para iz obe grupe plasiraće se u polufinale, koje je na programu u subotu.

Za svaku pobedu u grupi teniseri dobijaju po 200 ATP bodova. Pobeda u polufinalu donosi 400, trijumf u finalu nosi dodatnih 500 bodova, pa šampion maksimalno može da osvoji 1.500 ATP bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: