Blažević razočaran ishodom baraža

Selektor Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević izjavio je,nakon neuspeha u mečevima baraža za SP protiv Portugala,da nije u stanju da i dalje vodi tu selekciju.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 19.11.2009.

13:49

Default images

U mečevima baraža Bosna i Hercegovina je oba meča sa Portugalijom izgubila rezultatom 1:0 i tako ostala bez plasmana na predstojeći Mundijal u Južnoj Africi. "Trenutno nisam u stanju da i dalje vodim ovu reprezentaciju.Demoralisan sam i nesrećan. Teško je reći da li je ovo kraj moje trenerske karijere, prerano je da bilo šta odlučim", kazao je Blažević.

"Kada sam preuzimao Bosnu i Hercegovinu tvrdio sam da je ovo moja trenerska labudova pesma, ali sada nisam siguran da će tako i biti", rekao je Blažević.

On je naglasio da su povrede Spahića, Rahimića, Muratovića i Misimovića bili nenadoknadivi i da nema šta da zameri svojim igračima.

"Činjenica je da bez četiri važna igrača nismo mogli bolje da odigramo. Jednostavno, nemamo toliki fond igrača, da nadoknadimo izostanak četiri ključne figure u reprezentaciji", naveo je hrvatski stručnjak.

Blažević je rekao da mu je izuzetno žao što se reprezentacija Bosne i Hercegovine nije plasirala na Svetsko prvenstvo.

"Ne smemo biti tužni, pošto smo dosta postigli. Mislim da smo mogli nešto da uradimo u prvom poluvremenu, ali nismo uspeli. Ne smemo zaboraviti da je Portugal odlična ekipa i to je na kraju presudilo", zaključio je selektor Bosne i Hercegovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: