Mejveder: "Pakjao je jednostran"

Američki bokser Flojd Mejveder junior kaže da želi da se bori sa Filipincem Menijem Pakjaom, ali da u toj borbi ne može mnogo da dobije.

Izvor: B92

Sreda, 18.11.2009.

21:44

Default images

„Mislim da Pakjau kao borcu nedostaje raznovrsnost, on dobro udara, ali je jednodimenzionalan. U nezavidnoj sam situaciji jer ako ga pobedim, ljudi će reći: ’I trebalo je da ga pobediš, ti si Mejveder, ti si veći’ ili ’njega su već nokautirali’, ali svet ća reći biti oduševljen ako ja izgubim, to svi čekaju“, izjavio je 32-godišnji Amerikanac.

„Kada ga pobedim, niko neće biti iznenađen jer je on već pobeđivan. Šta god da učinim, neko je već učinio pre mene – tri puta je poražen, bio je i nokautiran, tako da nisam u situaciji da mnogo dobijem“, dodao je Mejveder.

Pakjao, posle pobede nad Migelom Kotom i osvajanja WBO pojasa u velter kategoriji, nije želeo da razgovara o budućim borbama.

„Moj posao je da se borim u ringu, a posao mog promotera je da pregovara oko borbi. Trenutno samo želim da odem na odmor, provedem vreme sa porodicom i zabavim se“, izjavio je Meni Pakjao.

Mejveder je izjavu Filipinca protumačio kao znak slabosti.

„Rekao je ’razgovarajte sa promoterom’, ali nisu pitali promotera već su pitali šta ti želiš, i to već tri puta. To je nešto što svet hoće da vidi i ako hože da se bori sa mnom, samo treba da dođe“.

Flojd Mejveder u karijeri ima 40 pobeda bez poraza (25 nokautom), a postao je svetski šampion u pet različitih težinskih kategorija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: