Dujković uslišio molbe “večitih”

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Ratomir Dujković oslobodio je obaveza petoricu igrača “večitih rivala” pred utakmicu sa Danskom.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 16.11.2009.

16:15

Default images

Uoči puta u Dansku, gde ‘Orliće’ u sredu očekuje prijateljska utakmica sa domaćinom Evropskog prvenstva, Dujković je odlučio da usliši molbe klubova i oslobodi obaveza Ljubomira Fejsu, Rajka Brežančića, Nemanju Tomića i Adema Ljajića iz Partizana, i Slavka Perovića iz Crvene zvezde.

Umesto njih petorice u tim su pozvani vezisti Uroš Matić iz Košica i Nenad Srećković iz Zvezde, i napadač OFK Beograda Stefan Šćepanović. Još ranije su zbog povreda sa prvobitnog spiska otpali Aleksandar Ignjovski, Ivan Radovanović i Miloš Bosančić, pa je šansu dobio igrač Vojvodine Slobodan Medojević, tako da stručni štab mlade selekcije može da računa na 19 igrača. To je mnogo manje od broja igrača koje je Dujković imao na raspolaganju pred utakmicu sa Norveškom u kvalifikacijama za Šampionat ‘starog kontinenta’, u kojoj su srpski reprezentativci zabeležili važnu pobedu 3:2.

Iza nas je izuzetno teška utakmica koju smo uspeli da odradimo na najbolji mogući način. Dopustili smo Norvežanima da daju laka dva gola prosle prekida, gde bi trebalo da smo najjači i to ne sme više da se ponovi. Mnogo nam je značio pogodak u prvom poluvremenu, a u nastavku nas je kapiten Miralem Sulejmani pogurao do jako bitna tri boda. Analiziraćemo greške i truditi se da nastavimo niz uspeha mlade reprezentacije i plasiramo se na završnicu Evropskog prvenstva”, rekao je defanzivac ‘Orlića’ Milan Milanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: