'Orlići': 'Možemo do EP'

Mladi fudbaleri Srbije mnogo teže nego što su očekivali pobedili su Norvešku 3:2, a veliki preokret povećao je i nadu 'Orlića' u plasman na EP u Danskoj.

Izvor: B92

Nedelja, 15.11.2009.

23:20

Default images

Srbija se izjednačila sa Hrvatskom na drugom mestu sa devet bodova, dok Slovačka ima deset. Apsolutni heroj u nedelju bio je trostruki strelac Miralem Sulejmani. "Ušli smo u meč znajući da nas samo pobeda održava u igri. U velikoj želji za trijumfom mnogo smo grešili pa smo i primili lako dva gola. Ipak, uspeli smo da smanjimo pre pauze pa nam je bilo lakše u nastavku".

Miralem Sulejmani je dodao da je posle ove pobede samopouzdanje igrača znatno veće.

"Jako je teško vratiti se i pobediti posle minusa od dva gola. Mislim da ćemo sada više verovati u sebe. Ostvarili smo ono što smo želeli u ovoj utakmici i sada idemo u Dansku da prefesionalno odradimo i taj meč i onda u miru do nastavka kvalifikacija analiziramo igru i ispravimo sve propuste koje smo napravili", rekao je kapiten 'Orlića.'

Vezni igrač Dušan Tadić takođe veruje u plasman na U21 Evropsko prvenstvo 2011. godnie.

"Mnogo nam znači ovaj trijumf. Sve je u našim rukama, samo moramo ozbiljnije da krenemo od poćetka. Ne smemo da dozvolimo protivniku da stekne prednost. Verujemo u sebe i svoje mogućnosti i znamo kakva nam je raćunica do kraja, pobediti na sva tri meča i kao prvi u grupi izboriti prolazak u sledeću fazu kvalifikacija", zaključio je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: