Ben Foster nezadovoljan statusom

Golman Mančester Junajteda Ben Foster priznao je da je nezadovoljan statusom u klubu.

Izvor: B92

Nedelja, 15.11.2009.

23:15

Default images

“Veoma je razočaravajuće to što nisam ni na klupi Junajteda. Ali, Edvin (van der Sar) je jedan od najboljih golmana na svetu i ne mogu sada da idem kod menadžera i da mu kažem kako on ne obavlja svoj posao kako treba jer to nije istina”, izjavio je Foster.

Foster je zbog povrede Van der Sara bio standardan na početku sezone, ali je povratkom Holanđanina i nekim lošim intervencijama izgubio mesto u postavi.

“Mislim das am u početku branio dobro, a onda je naišao period od 2-3 utakmice u kojima sam napravio nekoliko grešaka. Ipak, to su bile moje jedine greške i bio sam razočaran što sam ispao iz tima”, dodao je 26-godišnji golman.

Uprkos tome što ne igra za Junajted, Foster ima dva nastupa u reprezentaciji, a branio je i u subotu na prijateljskom meču sa Brazilom.

“Stvarno je čudno – tek sam treći izbor u Junajtedu, ali ipak branim za svoju zemlju”.

Ben Foster je ponikao u nižerazrednom Varviku, a veliki deo karijere proveo je na pozajmicama (Kiderminster, Bristol Siti, Staford)… U periodu 2005-2007. godine nastupao je za Votford kao pozajmljeni fudbaler Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: