SL: Pobede Kikinđanki i Zaječarki

Rukometašice Kikinde i Zaječara zabeležile su pobede u zaostalim mečevima šestog kola Superlige Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.11.2009.

12:54

Default images

Kikinđanke su savladale lidera na tabeli Knjaz Miloš sa 33:32 (16:17) u derbiju kola, dok su Zaječarke na domaćem parketu ubedljivo pobedile Jagodinu 41:30 (21:14). Ekipe su igrale mečeve kasnije zbog obaveza u evrokupovima (Kikinda u Kupu pobednika kupova, a Zaječar i Knjaz Miloš u Čelendž kupu).

Biljana Balać sa sedam i Slađana Pop Lazić i Jovana Bartošić sa po šest golova predvodile su Zaječarke u pobedi nad Jagodinom. Sa druge strane, odličnu partiju pružila je Suzana Ćubela sa 12 pogodaka (dva iz sedmerca).

Na tabeli Superlige Zaječarke vode sa pet pobeda iz pet mečeva. Isti broj bodova, 10, imaju i Kikinđanke, ali uz utakmicu više, kao i Knjaz Miloš koji ima dve utakmice više. Četvrtoplasirana Vrnjačka Banja ima devet bodova iz šest utakmica, Naisa osam, kao i Čačak. Jagodina ima četiri, Crvena zvezda tri, a Radnički dva boda. Na začelju se nalaze Medicinar i Dinamo bez osvojenih bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: