Kaka: Treba nam vreme da se uigramo

Fudbaler Reala iz Madrida Kaka ocenio je da je toj ekipi potrebno još vremena za uigravanje, jer je veliki broj igrača tek letos došao u ’kraljevski klub’.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.11.2009.

12:46

Default images

"Mediji i javnost su pogrešno idealizovali sliku o tome kako će se svi igrači odmah uklopiti u tim, uključujući i Kristijana Ronalda i mene. Ipak, ljudi koji se razumeju u fudbal znaju da je uvek potrebno određeno vreme kako bi se nova ekipa uigrala", rekao je Kaka.

Kritike medija i navijača pojačale su se nakon što je Real u utorak eliminisan iz takmičenja u Kupu Španije od trećeligaša Alkorkona.

"Očekivanja su uvek velika i nije normalno da Real izgubi od niželigaške ekipe. Ipak, očekivati od nas da u svakom meču pobedimo sa 4:0 je nenormalno. Međutim, čim se to ne dogodi, počinju priče o krizi ili o smeni trenera. Svi zaboraljaju da imamo samo bod manje od vodeće Barselone, a dobro igramo i u Ligi šampiona", podsetio je Kaka.

Brazilac je naveo da Real ima iskusne i kvalitetne igrače, kojima je samo potrebno vreme. On je poručio navijačima da će na kraju sezone imati puno pravo da budu ljuti, ukoliko Real ne osvoji nijedan trofej.

"Imamo dosta iskusnih igrača, koji razumeju fudbal. Znamo šta radimo i kada se uigramo, sve će izgledati mnogo bolje. Tek ako na kraju sezone ostanemo bez trofeja, navijači će imati pravo da se ljute. Ipak, imam osećaj da će raspoloženje na tribina uskoro početi da se menja", zaključio je on.

Kaka je u letnjem prelaznom roku stigao na 'Santijago Bernabeu' iz Milana i do sada je za španski klub odigrao 14 utakmica na kojima je postigao četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: