Sedorf: "Sanjam o Premijer ligi"

Vezni igrač Milana Klarens Sedorf izjavio je da bi želeo da igra u Premijer ligi pre nego što završi karijeru.

Izvor: B92, Goal

Četvrtak, 12.11.2009.

12:29

Default images

33-godišnji ofanzivni vezni igrač je osvojio čak četiri Lige Šampiona sa tri različita kluba, sa Ajaksom 1995, Real Madridom 1998. i dve sa sadašnjim klubom, Milanom, 2003. i 2007 godine. Iako je igrao za najveće svetske klubove, Sedorf smatra da još uvek nije kasno i da se isproba u nezvanično najjačoj ligi sveta.

Uvek sam sanjao da igram u Premijer ligi. Oduvek sam želeo da igram u tri najbolje lige, u Španiji, Italiji i Engleskoj. To je san koji trenutno ne može da postane realnost, ali u budućnosti, nikad se ne zna“, rekao je trofejni fudbaler.

U ovom momentu veoma sam srećan u Milanu, ali u životu nikada ne smete da kažete nikad“, dodao je Sedorf.

Holanđanin je u dosadašnjem toku karijere osvojio ukupno četiri titule prvaka države, četiri Lige Šampiona, dva Internacionalna Kupa i dva Super Kupa Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: