Enke ostavio oproštajno pismo

Nemačka policija saopštila je u sredu da je golman Hanovera Robert Enke, koji je u utorak uveče najverovatnije izvršio samoubistvo, ostavio oproštajnu poruku.

Izvor: B92

Sreda, 11.11.2009.

11:39

Default images

Policija nije, medjutim, saopštila više detalja, kao ni to gde je poruka pronadjena. Više stotina navijača nemačkog prvoligaša Hanovera okupilo se danas na stadionu tog kluba da odaju počast golmanu Robertu Enkeu koji je u utorak najverovatnije izvršio samoubistvo.

Hanover je još iste večeri otvorio knjigu žalosti na stadionu, samo nekoliko sati nakon što je saopšteno da je Enkea udario voz na pružnom prelazu.

Navijači su do sada već ostavili veliki broj šalova, dresova i upaljenih sveća u znak sećanja na 32-godišnjeg čuvara mreže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: