FKP:'Ktitor' predsednički kandidat?

Izborna skupština Fudbalskog kluba Partizan biće održana 21. decembra, a još nije poznato ko će sve da bude izabran i ko će biti kandidati za predsednika.

Izvor: B92, Blic

Ponedeljak, 09.11.2009.

21:08

Default images

Jedan od kandidata za prvo mesto kluba trebalo bi da bude Savo Milošević. Nepoznanica je hoće li on imati protivkandidata. Jedno od imena koje se pominje je Milija Milosavljević Ktitor, vlasnik kompanije za proizvodnju i promet kancelarijskog nameštaja. Milosavljević je svojevremeno bio član upravnog odbora kluba, a zna se i da je veliki Partizanovac.

„Ne pada mi na pamet da se sam kandidujem za predsednika Partizana, a ako bi me neko drugi predložio, onda bih postavio uslove na koje bi morali da pristanu oni koji bi me kandidovali. Da me ne shvatite pogrešno, ne mislim na materijalne uslove, već bi morali da se poštuju red, rad i disciplina, a to je u ovom trenutku teško zamisliti, jer trenutno, izgleda, u Humskoj može sve labavo“, izjavio je Milosavljević za ’Blic’.

On je ipak potvrdio da je bilo kontakata sa ljudima iz rukovodstva srpskog šampiona koji su mu predložili da se kandiduje.

„Zvao me je nedavno jedan čovek iz rukovodstva Partizana i rekao mi doslovce: ’Ajde, Milija, kandiduj se, pa da nam svima svane’, na šta sam mu ja odgovorio: ’Zašto bih se ja kandidovao da vama bude bolje, pa valjda meni treba da bude bolje. Mnogo je lepše biti prvi čovek „Ktitora“, nego prvi čovek Partizana. Bolje se živi, može više da se zaradi“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: