Agasi: "Mari će osvojiti Gren slem"

Teniska legenda Andre Agasi smatra da će škotski teniser Endi Mari osvojiti više Gren slem turnira i da je samo potrebno da probije led jednim trofejom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.11.2009.

19:07

Default images

„Ova godina je bila razočaravujuća za Endija, bio je dva puta na ivici da osvoji, nadao se, ali nije uspeo. Potrebno je da i dalje veruje, a već je dokazao da je osoba sa karakterom. Moj savet je da nastavi da vredno radi i da napreduje, mislim da će osvojiti nekoliko GS turnira, to je već duže vreme moje predviđanje“, izjavio je Agasi.

„Mari ne bi trebalo da se opterećuje rezultatima jer oni su samo produkt posvećenosti i radne etike“, dodao je Amerikanac jermenskog porekla.

Agasi je u karijeri osvojio osam Gren slem titula, a najuspešniji je bio u Melburnu gde je slavio četiri puta. Nedavno je Agasi u autobiografiji priznao da je tokom 1997. godine koristio nedozvoljene supstance.

Endi Mari je najbliži trofeju bio na US openu 2008. godine kada je u finalu izgubio od Federera, a ove godine je igrao polufinale na Vimbldonu i izgubio od Endija Rodika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: