Hej: "Nokautiraću Džona Ruiza"

Novi svetski šampion u superteškoj kategoriji u WBA verziji Dejvid Hej smatra da mu Džon Ruiz neće predstavljati problem posle pobede nad Nikolajem Valujevom.

Izvor: B92, eurosport

Ponedeljak, 09.11.2009.

18:50

Default images

„Osećam da ću nokautirati Ruiza nakon što sam uspeo da pobedim čoveka koji je visok 213cm. Sada se borim sa čovekom koji je 30cm niži i iste težine kao ja, biće to kao još jedna borba u teškoj kategoriji“, izjavio je britanski bokser.

Hej je ponovio svoju nameru da se povuče iz boksa za dve godine.

„Borba sa Valujevim ponovo je stavila boks na naslovne strane. Boriću se sa Ruizom, braćom Kličko i možda još nekim mladićem koji se do tada probije i bude sposoban da me izazove“.

Britanac je zatim analizirao duel sa Valujevom.

„Ja sam pogađao, a on kao da sse borio protiv senke, nije mogao da me pogodi, nije znao kako. Znali smo da on može da se frustrira i promašuje. Nokautirao sam rivale 21 od 22 puta, ali ovoga puta sam pokazao sasvim drugu stranu i dokazao da 12 rundi mogu da se držim taktičkog plana“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: