Pižon: "Moglo je i ubedljivije"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović ocenio je da je njegov tim mogao ubedljivije da pobedi kulski Hajduk.

Izvor: B92

Subota, 07.11.2009.

19:01

Default images

Zvezda je u 11. kolu Jelen Superlige savladala Hajduk na svom terenu sa 1:0 i tako došla do desete pobede u šampionatu. "Činjenica je da je i Hajduk imao jednu šansu u prvom poluvrmenu iz koje je mogao da nas ugrozi, ali smo i mi potom imali dosta šansi da mnogo ranije rešimo pobednika.

U drugom poluvremenu su se igrači ipak stegli, verovatno zbog tog niza od 10 uzastopnih pobeda, ne da se brane, ali da jednostavno žele pobedu po svaku cenu", rekao je Petrović na konferenciji za novinare.

Petrović je rekao i da je strelac pobedničkog gola Savio odigrao jednu od najboljih utakmica u dresu Zvezde, dok je Aleksandru Jevtiću zamerio na propuštenoj šansi u 72. minutu kada je napadač crveno-belih bio sam pred golmanom Hajduka.

"Jevtić je ipak igrao povređen, barem ja mislim tako, jer je imao probleme. Solidno je radio ove nedelje i mislim da samo nije hteo da mi kaže da je povredjen", kazao je trener Zvezde.

Petrovića je sa druge strane razljutilo pitanje novinara Presa da li će štoper Vujadin Savić i ubuduće igrati mnogo ofanzivnije, što se u finišu večerašnje utakmice prvi put desilo.
BB
"Igraće ono što mu ja kažem, a tebi neću da kažem. Vi iz Presa stalno tražite neke intrige", rekao je Petrović posle čega je novinar Presa napustio konferenciju, a trener Zvezde ubrzo je obrazložio svoju izjavu.

"Zašto uvek te intrige, šta je hteo da napiše, kako mi štoper igra napadača, pa da ispadne kako ja nemam pojma. To je bio njegov cilj", kazao je Petrović.

Trener Hajduka Bogdan Korak kazao je da ne može igračima da zameri na igri, ali da se protiv Zvezde u gostima ne može do boljeg rezultata kada se ne postigne gol.

"Ne znam da li bismo pobedili da je Nikola Komazec u 25. minutu postigao gol, ali bismo imali šansu barem za bod. Ali, ne mogu igračima ništa da zamerim, bio bih srećan kada bi nastavili ovako da igraju, tada ne bi bilo problema za nas", rekao je.

Korak nije želeo da komentariše ponašanje finansijera kluba Nikole Džombe, koji je kao i mnogo puta do sada, stajao ispred klupe i umesto trenera vodio ekipu.

"Ne bih o tome, nemojte me stavljati u takvu situaciju, ne zanima me šta radi moj gazda, zanima me samo kako igra ekipa. Verovatno je bilo nekih propusta, ali zaista ne razmišljam o tome", rekao je Korak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: