Veče boksa na Mećavniku

U sportsko-kulturnom centru na Mećavniku 28. novembra biće održan bokserski spektakl "Mećavnik boksing najt", najavio je organizator "Balkan boks promoušn".

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 06.11.2009.

23:47

Default images

Ovaj spektakl imaće VIP karakter jer će samo ograničeni broj gledalaca (300) moći uživo da prisustvuje događaju, dok će televizija iz Užica prenositi događaj u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Srbiji. Glavni akter biće Nenad Borovčanin (20 mečeva bez poraza), koji će pokušati da se približi borbi za neku od titula u svetskim bokserskim verzijama (WBC,WBA,WBO i IBF).

Borovčanin, koji trenutno zauzima 17. poziciju u Evropi (WBA, WBO i EBU-EE) i 29. poziciju na svetu (WBC), izjavio je da je veoma zadovoljan uslovima na Mećavniku i da je uživao u druženju sa našim slavnim režiserom Emirom Kusturicom sa kojim je dogovorio sve detalje oko organizacije prestojećeg spektakla.

U najavljenim borbama učešće će uzeti Predrag Radošević, Milan Krasić, Slobodan Lukić i Jovo Pudar, a njihovi protivnici biće naknadno određeni.

Organizator očekuje da na Mećavniku ugosti velikane našeg boksa Marijana Beneša, Miodraga Perunovića, braću Kačar, Antona Josipovića, ali i mlade šampione braću Stevanović.

Sala 'Prokleta avlija', koja nosi naziv po književnom delu našeg nobelovca Ive Andrića, opremljena je najsavremenijom svetskom opremom za zvuk i svetlosne efekte, tako da će scena biti vrhunska, navedeno je u saopštenju.

Službena lica odrediće Srpska federacija profesionalnog boksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: