Ferguson: Nema nesuglasica u ekipi

Trener Mančester junajteda Ser Aleks Ferguson istakao je da u njegovom timu nema nesuglasica.

Izvor: B92

Petak, 06.11.2009.

14:07

Default images

Trofejni stručnjak je to izjavio pošto je prethodno rezervni čuvar mreže Tomaš Kuščak kritikovao prvog golmana ekipe Edvina van der Sara da mu nimalo ne pomaže. "Znam da se Edvinu to neće dopasti, ali moram da kažem da od njega nisam imao previše pomoći. Nekoliko puta sam od njega tražio savet, jer je veoma iskusan i odigrao je mnogo velikih utakmica, ali nikada ga nisam dobio", rekao je Kuščak.

"Ne znam zbog čega je takav, možda me ne voli", dodao je poljski internacionalac.

"To nije istina. Tomaš se samo šalio. Čak se i smejao dok je to govorio. Nema nesuglasica između njega i Edvina - možda je to samo poljski smisao za humor", rekao je Ferguson.

Mediji i navijači kritikovali su Van der Sara zbog slabe igre na utakmici protiv CSKA iz Moskve, kada je primio tri gola. Dva tima su u utorak u četvrtom kolu Lige šampiona igrali nereseno 3:3. Uprkos tome, on će najverovatnije biti u sastavu za derbi protiv Čelsija, dok će na klupi biti Kuščak ili Ben Foster.

Tkođe ’crveni đavoli’ u predstojećem derbiju neće moći da računa na defanzivca Ria Ferdinanda, koji će propustiti nedeljni meč zbog povrede leđa.

Engleski reprezentativac nije igrao u poslednja tri prvenstvena meča zbog povrede lista, ali je trener Ferguson priznao da je moguće da je u startu postavljena pogrešna dijagnoza.

"Moraćemo da pogledamo da li je nešto drugo u pitanju, jer oporavak od povrede lista obično trajde dve do tri nedelje", rekao je Ferguson.

Drugoplasirani Mančester zaostaje dva boda za vodećim Čelsijem na vrhu tabele engleske Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: