Zimonjić i Nestor u polufinalu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u polufinale ATP turnira u Bazelu u konkurenciji parova.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.11.2009.

15:23

Default images

Srpsko-kanadski dubl u drugom kolu je bio bolji od Amerikanca Džejmsa Čeretanija i Pakistanca Aisama Ul-Hak Kurešija sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4.

Zimonjić i Nestor rutinski su došli do pobede protiv Kurešija i Čeretanija posle nešto manje od 70 minuta igre. Srpsko-kanadski par napravio je po jedan brejk u oba seta (ukupno šest brejk lopti), a sa druge strane protivnicima nije dozvolio nijednu priliku za oduzimanje servisa tokom celog meča.

Protivnici prvih favorita turnira u borbi za plasman u finale biće srpski teniser Viktor Troicki i Nemac Kristofer Kas. Srpsko-nemačka kombinacija u prethodnoj fazi takmičenja eliminisala je Slovaka Filipa Polašeka i Amerikanca Skota Lipskija sa 6:4, 6:2.

Nagradni fond turnira u Bazelu je 1.755.000 evra, a najbolji dubl osvojiće 71.500 evra i 500 ATP bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: