Dujković: "Samo pobede do kraja"

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Ratomir Dujković izjavio je da njegova ekipa mora da pobedi Norvešku, ali i sve naredne protivnike u kvalifikacijama,

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 05.11.2009.

13:13

Default images

ukoliko želi da se plasira na Evropsko prvenstvo 2011. godine u Danskoj. Srbija će se sastati sa Norveškom 15. novembra u Novom Sadu, a reprezentacija će se okupiti 9. novembra u Beogradu. Reprezentacija će zatim 18. novembra odigrati prijateljski meč u Kopenhagenu sa domaćinom narednog EP - Danskom.

"Došli smo u situaciju da moramo da pobedimo Norvešku, ali i sve ostale. Igrači imaju kvaliteta, međutim, ne pružaju ono što se od njih očekuje", rekao je Dujković i objasnio da je najveći problem što se razlikuje rad u klubovima iz kojih dolaze fudbaleri sa radom u reprezentaciji.

"Načini rada se nikako ne poklapaju. Osnovni problem je što se igrači ne oslobađaju brzo lopte. Sve je dobro na treningu, ali ne i na utakmici", rekao je Dujković.
www.fss.org.rs
Selektor Srbije veruje da ekipa može da u naredne četiri utakmice zabeleži četiri pobede.

"Uveren sam da mi to možemo da uradimo, ali da bismo u tome uspeli mora da postoji pozitivan odnos", zaključio je on.

Dujković je za naredne utakmice pozvao 24 igrača i to su golmani Živko Životić, Branislav Danilović i Budimir Janošević, igrači odbrane Alekandar Ignjatović, Milan Milanović, Vujadin Savić, Marko Jovanović, Rajko Brežančić i Siniša Stevanović, igrači sredine terena Ljubomir Fejsa, Nikola Gulan, Ivan Radovanović, Nemanja Tomić, Dušan Tadić, Miloš Bosančić, Adem Ljajić, Nemanja Matić, Filip Đuričić, Aleksandar Ignjovski i Marko Milinković i napadači Miralem Sulejmani, Slavko Perović, Danijel Aleksić i Nemanja Milić.

Srbija je treća u kvalifikacionoj Grupi 7 sa šest bodova, koliko ima i drugoplasirana Hrvatska koja ima utakmicu manje. Na tabeli vodi
Slovačka sa 10 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: