Još mesec pauze za Ronalda

Napadač španskog fudbalskog prvoligaša Real Madrida, Portugalac Kristijano Ronaldo, biće odsutan sa terena najmanje mesec dana zbog obnovljene povrede članka.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 05.11.2009.

12:30

Default images

Španski mediji se pozivaju na izvore iz 'kraljevskog kluba', a pominje se i mogućnost da Portugalac završi na operacionom stolu u slučaju da oporavak ne krene prema planu. Jedan od najboljih fudbalera sveta povredio se 30. septembra na utakmici Lige šampiona Real Madrid - Olimpik Marsej.

Ronaldo zbog povrede neće biti u reprezentaciji Portugalije koja 14. novembra u Zenici igra baraž utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom za plasman na prvenstvo sveta, 2010. godine u Jažnoj Africi.

Portugalac je ovog leta stigao u Real iz Mančester Junajteda a transfer je, prema raznim izvorima, bio 'težak' između 90 i sto miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: