Lukić: Zvezda ponovo u Novom Pazaru

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić zahvalio se fudbalskom klubu Novi Pazar na fer i sportskom odnosu tokom susreta u osmini finala Lav Kupa Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 04.11.2009.

12:57

Default images

Lukić je u pismu zahvalnosti takođe predložio da dva kluba, u narednom periodu, odigraju prijateljsku utakmicu, koja bi imala humanitarni karakter.

Pismo Vladana Lukića prenosimo u celini:

„Dragi prijatelji,

U ime FK Crvena zvezda i svoje ime želim da vam se zahvalim na saradnji koju smo imali prilikom organizacije utakmice osmine finala Lav Kupa Srbije.
Hvala na gostoprimstvu i domaćinskom odnosu, koji je uprkos takmičarskoj želji oba naša kluba bio iznad dešavanja na terenu.

Vaš klub i Novi Pazar su na ovaj način pokazali da mogu biti ravnopravan učesnik u najjačem fudbalskom takmičenju Srbije, u organizacionom i fudbalskom smislu.
Koristim ovu priliku da vas obavestim da je Crvena zvezda donela odluku da ponovo gostuje u Novom Pazaru kako bismo odigrali prijateljsku utakmicu. Naša želja je da prihod sa ove utakmice bude prosleđen u humanitarne svrhe a korisnika kao i vreme i mesto odigravanja utakmice odredićemo zajedno sa opštinom Novi Pazar u narednom periodu.

Ujedno vas pozivamo da kad god poželite budete dragi gosti FK Crvena zvezda zajedno sa vašim prvotimcima i svim mlađim selekcijama.“

Zvezda je pobedila Novi Pazar sa 1:0, ali utakmicu nije obeležio rezultat, već Lukićev duks sa natpisom ‘dok se zemlja oko sunca kreće’ zbog koje je republički tužilac Slobodan Radovanović podigao prekršajnu prijavu i protiv predsednika ‘crveno-belih’ i protiv samog kluba.

Lukić je negirao da je tom parolom, inače početkom navijačke pesme, koja je prepevane na više načina, pozivao na nasilje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: