Suares: "Ja bih u Barselonu"

Kapiten Ajaksa, Luis Suares izjavio je da mu prija što se najveći klubovi interesuju za njega, ali da bi najviše voleo da karijeru nastavi u španskoj Barseloni.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 02.11.2009.

15:25

Default images

Holandski mediji u nedelju su preneli informaciju da engleski šampion Mančester Juanjted želi da ga angažuje i da su čelnici tog kluba već počeli pregovore sa Upravom Ajaksa.

"Ponosan sam što se najbolji timovi na svetu interesuju za mene. To je ogromno priznanje, ali moram da ostanem hladne glave i nastavim sa dobrim igrama u Ajaksu", kazao je 22. godišnji napadač.

On je rekao da bi, ukoliko bi mogao da bira, karijeru najradije nastavio u Barseloni, pošto je to klub o kome je oduvek maštao.

"Sanjao sam, kao klinac da igram na Kamp Nou. Voleo bih da ostvarim taj san. Medjutim, sada se koncentrišem na igre u Ajaksu i sopstveno fudbalsko usavršavanje", zaključio je urugvajski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: