Vojvodina startuje u Evrointer ligi

Vaterpolisti Vojvodine u sredu protiv protiv madjarskog Egera igraju prvu utakmicu u Evrointer ligi.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 02.11.2009.

14:18

Default images

Trener Vojvodine Dejan Stanojević rekao je da će utakmice u Evrointer ligi pomoći njegovoj ekipi da stekne iskustvo pred mečeve u Evroligi.

"Eger je odličan, iskusan sastav i ova utakmica će za nas biti prava provera. U svakom od ovih mečeva imaćemo šta da uradimo i pomoći će nam da napredujemo", rekao je trener Stanojević.

Eger je u prvom kolu Evrointer lige savladao Ujpešt sa 11:6.

U timu Vojvodine neće biti Miloša Miličića koji je povredio prepone.

Vojvodina je krajem oktobra izborila plasman u Evroligu i to je prvi put da dve ekipe iz Srbije u jednoj sezoni igraju u najelitnijem evropskom takmičenju. Pored novosadske ekipe, u Evroligi igra i šampion Partizan.

Utakmica izmedju Egera i Vojvodine počinje u 19 sati. U Evrointer ligi od klubova iz Srbije učestvuje još Partizan, koji je u prvom kolu u Beogradu pobedio Vašaš sa 8:5.

Takmiče se i šest madjarskih ekipa, pored Vašaša, igraju Honved, Eger, Seged, Ferencvaroš i Ujpešt, slovački tim Košice i rumunska Oradea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: