Marlon King osuđen na 18 meseci

Napadač Vigana, Marlon King (29) osuđen je na 18 meseci zatvora pošto je proglašen krivim za seksualni napad na 20-godišnju devojku u decembru prošle godine.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.10.2009.

18:52

Default images

King je u jednom noćnom klubu u Londonu udario devojku i slomio joj nos, a pošto je sud pomoću svedoka utvrdio da je pored svega toga i lagao da to nije bio on, osudio ga je na robiju. Predsednik Vigana, Dejv Vilan potvrdio je da će sa Kingom biti raskinut ugovor jer klub neće da toleriše igrače koji su osuđeni na zatvorsku kaznu.

"On je još uvek naš igrač i moramo da poštujemo pravila, što znači da prvo moramo da ga obavestimo o raskidu ugovora 14 dana unapred. Mi nećemo tolerisati igrače koji su osuđeni na zatvor pa je saradnja sa Kingom definitivno gotova", izjavio je Vilan.

King je devojku napao u klubu kada je proslavljao što će postati otac, ali i pobednički gol koji je postigao za tim tog dana.

Napadač se branio da je to bio neko drugi, a ne on, međutim, posle svedočenja nekoliko lica, uključujući i jednog fudbalskog trenera, sud je utvrdio da je King lagao.

Jednoglasno je proglašen krivim za seksualni napad i prouzrokovanje telesnih povreda.

Marlon King je Jamajčanin engleskog poreka koji je tokom karijere nastupao za Barnet, Džilingem, Notingem Forest, Lids, Votford, Vigan, Hal i Midlsbro za koje je igrao na pozajmici poslednje dvesezone.

King je za reprezentaciju Jamajke igrao 18 puta i postigao deset golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: