Federacija brani Maradonu

Fudbalska federacija (AFA) stala je u odbranu svog selektora Dijega Armanda Maradone.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 29.10.2009.

11:26

Default images

Čelni ljudi saveza tvrde da je on bio u afektivnom stanju kada je pre dve sedmice posle utakmice kvalifikacija za prvenstvo sveta u Južnoj Africi izvredjao novinare, koristeći najvulgarniji rečnik.

Odmah posle Incidenta koji se dogodio nakon pobede protiv Urugvaja od 1.0, kojom je Argentina obezbedila plasman na Mondijal, reagovala je Medjunarodna fudbalska federacija (FIFA) pokrenuvši protiv Maradone disciplinski postupak.

"Maradona je bio u afektivnom stanju jer je već pre utakmice sa Urugvajom bio u sukobu sa novinarima", izjavio je advokat AFA Ugo Pasos.

Maradoni preti suspenzija od pet mečeva, kao i novčana kazna od 13.000 evra, ukoliko Disciplinska komisija FIFA ustanovi da je kriv za pomenuti incident.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: