FMP: Klipa smenjen, Đurović preuzeo

Košarkaški klub FMP smenio je dosadašnjeg trenera Slobodana Klipu i na njegovo mesto došao je Vlado Đurović, saopštio je klub iz Železnika.

Izvor: B92 Srbija
Podeli

"Klipa je visoko stručnim radom doprineo razvoju velikog broja mladih igrača, što je već dugi niz godina prepoznatljiv imidž KK FMP u Srbiji, regionu i Evropi",piše u saopštenju FMP-a. U nastavku saopštenja stoji kako se klub opredelio za Đurovića koji je "prepoznatljiv i proveren stručnjak, kako na domaćem, tako i na međunarodnom košarkaškom planu".

"Košarkaški sistem FMP-a nastavlja sa aktivnostima u cilju ispunjenja zacrtanih planova svih selekcija za sezonu 2009/2010. Ulažu se dodatni napori u prevazilaženju izuzetno složene situacije izazvane sveopštom ekonomskom krizom. Kao košarkaški sistem koji daje najviše igrača za sve reprezentativne selekcije Srbije očekujemo razumevanje i pomoć od relevantnih državnih institucija", stoji na kraju saopštenja KK FMP.

Klub iz Železnika posle četiri kola zauzima poslednju poziciju u NLB ligi, sa jednom pobedom i dva poraza, ali uz utakmicu manje.

Sport

strana 1 od 3 idi na stranu