Florbol: Partizan ponovo na čelu

Protekle sedmice odigrane su utakmice trećeg i četvrtog kola prvenstva Srbije u florbolu.

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2009.

11:34

Default images

Stari grad se vratio u igru pobedom nad do tada neporaženom ekipom Partizana. U sigurno najuzbudljivijem meču ove sezone punom preokreta, Stari grad je bio bolji za jedan gol i slavio rezultatom 5:4. Istakao se Miloš Opačić koji je postigao dva pogotka za „crveno-bele“ i ostvario jednu asistenciju. U drugom meču trećeg kola Pirati i Beograd su podelili bodove (1:1).

U četvrtom kolu Pirati su još jednom skinuli skalp aktuelnom prvaku, Starom gradu. Ovaj put trijumfovali su još ubedljivije rezultatom 3:1, a najbolji na terenu bio je Miodrag Popović koji je postigao dva gola za Pirate. Iako su igrači Beograda bili nadomak pobede u duelu sa Partizanom, „crno-beli“ su ipak uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist u poslednjih nekoliko minuta. Strelac pobedonosnog gola za Partizan bio je Nikola Novaković koji nastavlja da pruža dobre partije i u novom klubu.

Utakmice petog kola, igraju se u nedelju 1. novembra u Maloj areni SRC BASK kod hipodroma. Od 17 časova sastaju se Beograd i Stari grad, dok meč Partizana i Pirata počinje u 18h.

Rezultati trećeg kola:
Fbk Partizan – Fbk Stari grad 4:5 (1:2, 3:3)
Fbk Pirati – Fbk Beograd 1:1 (0:1, 1:0)

Rezultati četvrtog kola:
Fbk Stari grad – Fbk Pirati 1:3 (1:2, 0:1)
Fbk Beograd – Fbk Partizan 3:4 (1:1, 2:3)

Tabela:
1. Fbk Partizan 6
2. Fbk Pirati 5
3. Fbk Stari grad 4
4. Fbk Beograd 1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: