Karabatić: "Očekujem spektakl"

Francuski rukometaš Nikola Karabatić rekao je da je srećan zbog meča sa Srbijom u niškom „Čairu“.

Izvor: B92

Utorak, 27.10.2009.

18:14

Default images

Svetski i olimpijski šampioni doputovali su u Srbiju gde ih očekuje duel sa našim nacionalnim timom povodom proslave 60 godina Rukometnog saveza Srbije. „Jako sam zadovoljan što sam u Srbiji i velika mi je čast da ću sa reprezentacijom Francuske igrati u Nišu, mom rodnom gradu, gde je moj otac igrao i gde mi živi familija. Jedva čekam da igram sutra u toj hali i veoma sam srećan zbog toga“, rekao je Karabatić.



Selektor Francuske Klod Onesta rekao je da očekuje zanimljiv susret i da je Srbija mlad tim sa velikim ambicijama.

„Hvala Vam na lepom dočeku i pozivu. Pre 20, 30 godina smo učili rukomet od Jugoslovena, odnosno Srba. Mislim da smo bili dobri đaci i da smo dosta stvari naučili, što smo pokazali dobrim rezultatima, a nadam se da ćemo to i sutra pokazati. Drago mi je da smo u rukometnoj zemlji, koja ima svoju rukometnu istoriju. Srpska reprezentacija je počela da se stvara. Ima puno igrača u najvećim evropskim klubovima. Pred Evropsko prvenstvo 2012. godine, koje ćete organizovati, sigurno će i ciljevi biti visoki. Verujem da će novi selektor, za koga mislim da je dobar trener, imati šansu da napravi dobre rezultate, sa svim ovim igračima, koji su se odazvali“, rekao je Onesta.

Utakmica Srbija – Francuska igra se u sredu od 20 časova u niškom „Čairu“.

Intervju sa Nikolom Karabatićem možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: