LKS: Lider JSL u Novom Pazaru

Fudbaleri Crvene zvezde, lideri JSL, gostuju u sredu u Novom Pazaru u okviru osmine finala Lav Kupa Srbije.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Utorak, 27.10.2009.

17:57

Default images

'Crveno-beli' će na jednom od najtežih gostovanja igrati bez podrške svojih navijača, a trener Zvezde Vladimir Petrović smatra da njegovom timu neće biti problem da igra pred šest hiljada domaćih navijača i nada se pobedi svog tima koji je, kako kaže u usponu forme.

"Spremamo se za ovu Kup utakmicu kao i za svaku prvenstvenu, jer je nama svaki meč izuzetno važan. Znamo da nema popravnog ispita, jer u prvenstvu možete i da izgubite ili igrate nerešeno, ali već u sledećim utakmicama to možete da nadoknadite. Kup je upravo zbog toga interesantan i predstavlja značajano takmičenje. Cenimo i poštujemo igrače Novog Pazara i svesni smo da će uz sebe imati svoju publiku. Mi smo navikli da igramo pred punim stadionima, tako da nam to neće mnogo smetati. Mislim da je Crvena zvezda u jednom usponu forme, više kondicionom nego tehničkom. Nadam se da ćemo i ovu utakmicu u tom stilu nastaviti", rekao je Pižon.
www.crvenazvezdafk.com
Slavoljub Đorđević smatra, iako neće biti navijača iz Beograda, da će Zvezda imati podršku od lokalnih fanova koji će svakako doći na utakmicu protiv neugodnog Novog Pazara.

"Svaki igrač Crvene zvezde je svestan ciljeva koju su postavljeni. Jedan od tih ciljeva je i Kup takmičenje. Mislim da je ekipa Novog Pazara u ovom trenutku najneugodniji protivnik za nas od svih ekipa koje smo mogli da izvučemo u žrebu. Znamo da će u Novom Pazaru biti pun stadion i da će, po mom mišljenu, biti prijatno za igru. To kažem, jer uvek kada je pun stadion igrači Zvezde imaju motiv više da opravdaju dres koji nose. Siguran sam da će biti pravi fudbalski praznik i da ćemo moji saigrači i ja dati maksimum i proći u dalji krug takmičenja", istakao je Đorđević.

Bez obzira što Zvezda gostuje, Slavko Perović očekuje da će domaći tim, primeniti defanzivnu taktiku.

"Očekujem tvrdu utakmicu, jer će Novi Pazar igrati definzivno i vrebati iz kontranapada. Zato moramo biti maksimalno skoncentrisani i iskoristiti svaku priliku koja nam se ukaže. Ukoliko budemo na dosadašnjem nivou nema razloga da ne slavimo novu pobedu. U principu, veliki sam optimista pred duel sa Novim Pazarom".

Milan Vilotić smatra da je najbolje za njegov tim da što pre postigne gol.

"Što pre dođemo do vođstva, to će nam biti lakše. Smirićemo domaće navijače i znatno umanjiti ambicije njihovih ljubimaca. Znam da sve zavisi od Zvezde i zato verujem u pozitivan ishod na ovom meču".

Fudbaleri Crvene zvezde posle treninga u utorak kreću za Novi Pazar, odakle će posle utakmice produžiti u Ivanjicu, gde će boraviti do subotnje prvenstvene utakmice sa Javorom. Ova odluka je doneta, kako bi igrači spremni i odmorni dočekali oba meča.

Utakmica 1/8 finala Lav kupa Srbije igra se u sredu 28. oktobra sa početkom u 13 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: